This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

Webserver Refuses to connect
#1
Hello,

I am facing a connection problem with a HL (LSS100100). The device is replying on ping requests but every time I am trying to connect on the webserver (http) i am getting the message ERR_CONNECTION_REFUSED. Have tried Firefox, Chrome and MS Edge also Private Browsing.

Used to work just fine and now cannot access it anymore. I have done a hard reset and the problem is still there even connected directly on it using a FTP Patch cable. 

FW version is 2.0.1 if i remember correctly. The HW came with the FW V1.2 (RN-2015-W09-483).

Is there any way I can access it and restore a factory default .img? 
Reply
#2
Hi
The easiest is via fallowing this http://openrb.com/reflash-logicmachine3-...-software/  use  this image http://dl.openrb.com/recovery.img.gz
I would also use brand new card as most likely something went wrong there.
BR
Reply
#3
(29.05.2018, 14:07)Daniel. Wrote: Hi
The easiest is via fallowing this http://openrb.com/reflash-logicmachine3-...-software/  use  this image http://dl.openrb.com/recovery.img.gz
I would also use brand new card as most likely something went wrong there.
BR

Hello Daniel.,

Thank you for the reply. Indeed your suggestion worked perfectly. Replaced the Micro SDHC card also. 

Best regards,
Reply


Forum Jump: