This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

Analog Output 0-10V
#1
Hi everyone,

I have a problem with analog output of LM3.

When I set 0V for Ao, I check with V.O.M that I receive voltage is 0.3V not 0V.

So, these lights (controlled) with driver 0-10V not OFF. Can you check with your LM.

I have to use 1sw to off these lights.

I hope can you check these Ao of LM.

Thank you so much
Reply
#2
(31.05.2017, 18:16)nhieulk Wrote: Hi everyone,

I have a problem with analog output of LM3.

When I set 0V for Ao, I check with V.O.M that I receive voltage is 0.3V not 0V.

So, these lights (controlled) with driver 0-10V not OFF. Can you check with your LM.

I have to use 1sw to off these lights.

I hope can you check these Ao of LM.

Thank you so much

There was no AO on LM3. if you mean lm3 Reactor, unfortunatly 0.3V is minimum voltage for that device/
Reply
#3
Yes, there's an issue with some devices with 0-10V input where it does not turn off.
LM5 reactors have different analog output schematics and this issue is fixed.
Reply
#4
(01.06.2017, 08:20)AEK Wrote:
(31.05.2017, 18:16)nhieulk Wrote: Hi everyone,

I have a problem with analog output of LM3.

When I set 0V for Ao, I check with V.O.M that I receive voltage is 0.3V not 0V.

So, these lights (controlled) with driver 0-10V not OFF. Can you check with your LM.

I have to use 1sw to off these lights.

I hope can you check these Ao of LM.

Thank you so much

There was no AO on LM3. if you mean lm3 Reactor, unfortunatly 0.3V is minimum voltage for that device/

Yes, LM3 reactor

(01.06.2017, 08:22)admin Wrote: Yes, there's an issue with some devices with 0-10V input where it does not turn off.
LM5 reactors have different analog output schematics and this issue is fixed.

Thank you so much  Smile
Reply


Forum Jump: