This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

loRa com issues
#1
I'm trying out the loRa protocol, but I have some issues with loRa com, I sincerely hope you guys can help me.

I have these devices
-UIO8 (8 Universal IO ports + LoRa)
-R4 (4 Relay outputs + LoRa)

I programmed one of the analog inputs from the UIO8 for getting the first R4 relay on, so it worked over CAN, but when I disconnected the CAN in the R4 it stopped working, I was sure it gonna work cuz I understood from the forum that when CAN is down, loRa takes Control...

I have the LM5p2-KC attached to the UIO8 and R4 is over loRa, but when I put the +24VDC on the associated input the Transmit light in the UIO8 device lights up and at the same time the Receive Light in the R4 lights up too, but nothing happend... the relay is not activating when I work over loRa... but it works fine when I have all the devices wired in CAN.

B.R
Reply
#2
Hi
Did you enable lora on both devices with the same parameters?
Watch this https://forum.logicmachine.net/showthread.php?tid=2056
BR
------------------------------
Ctrl+F5
Reply


Forum Jump: