This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

lm reactor raz
#1
hello,

since firmware 20160927, i have a lot of script and visualisation. I want to raz all but :
- when i set reset factory... nothing is erased
- when i restore my backup nothing doing... my trends, names of objects... are no loaded

i'll probably make a mistake...
Reply
#2
Looks like an SD card issue - it became read-only due to an internal failure. You should replace it with a new one and follow these instructions: http://openrb.com/reflash-logicmachine3-...-software/
Reply
#3
(31.01.2017, 07:32)admin Wrote: Looks like an SD card issue - it became read-only due to an internal failure. You should replace it with a new one and follow these instructions: http://openrb.com/reflash-logicmachine3-...-software/

ok, LM reator has a micro Sd i'll carry out and replace by another or i'll use an USB adapeter to do this?
Reply
#4
You need to install recovery firmware to the new MicroSD card from your PC before replacing it in LM.
Reply
#5
(31.01.2017, 12:35)admin Wrote: You need to install recovery firmware to the new MicroSD card from your PC before replacing it in LM.

where's the SD card in the Logic Machine reactor? there's only usb port, and IP network.

The owner manual write that there's a reboot switch to restore factory...
I've test it LM reboot but nothing else
Reply
#6
Hi,

The SD card is internal on the board, you have to open the device to reach it.

Reset button to factory settings, you have to press it 10 seconds (you see the LED red), release and press direct again for 10 sec (you see LED red flash), release again and press direct again and press 10 seconds. The device will reboot after a small period, just be patience...

However as admin say's SD is in read only mode, the reset will probably not work...

BR,

Erwin
Reply
#7
(31.01.2017, 20:12)Erwin van der Zwart Wrote: Hi,

The SD card is internal on the board, you have to open the device to reach it.

Reset button to factory settings, you have to press it 10 seconds (you see the LED red), release and press direct again for 10 sec (you see LED red flash), release again and press direct again and press 10 seconds. The device will reboot after a small period, just be patience...

However as admin say's SD is in read only mode, the reset will probably not work...

BR,

Erwin

thanks... yes reset not work.

ok for opening, bad news, i'll unplug all IO wires.
not very easy, on LM reactor wire connectors are not very very good quality after unplugged
Reply
#8
I have done the recovery reset with new sd card, then flashing firmware...
that's OK for few Hours... then LM reactor become antother time not joignable. IP no responding
Reply


Forum Jump: