This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

[OLD] LogicMachine firmware 2016.04.16
#21
It seems there is a strange behaviour in the new FW or I am doing something wrong...

I have enabled the option "Save object values in storage:" just for testing and whenever LM writes something to BUS the device reboots.

Can someone confirm if this is a bug or misconfiguration on my side?

Thank you
#22
This issue has already been fixed, but can be present in your firmware. For now just keep it disabled.
#23
(24.06.2016, 08:14)admin Wrote: This issue has already been fixed, but can be present in your firmware. For now just keep it disabled.

Thank you flash gordon  Cool
#24
(05.05.2016, 07:00)edgars Wrote: Please see here pre-release of firmware.
Make sure you have a backup file of your device prior to upgrading.
Upgrade might take some time if you have many trend logs, during upgrade red/green LEDs will toggle.

Changelog attached.

LM2 IMX: http://dl.openrb.com/lm-16.04/lm2i.img
LM3 V1 (4 x RS-485): http://dl.openrb.com/lm-16.04/lm3v1.img
LM3 V2 (3 x RS-485 and 1 x RS-232): http://dl.openrb.com/lm-16.04/lm3v2.img
LM4: http://dl.openrb.com/lm-16.04/lm4.img
LM5: http://dl.openrb.com/lm-16.04/lm5.img
LM Ambient: http://dl.openrb.com/lm-16.04/lmwall.img
LM Reactor: http://dl.openrb.com/lm-16.04/reactor.img
LM Reactor V2: http://dl.openrb.com/lm-16.04/reactorv2.img
LM Reactor V3: http://dl.openrb.com/lm-16.04/reactorv3.img
LM Reactor Lite: http://dl.openrb.com/lm-16.04/rctl.img

How can i check my version on firmware to LM?
#25
AdriSaliai, please send me your device serial number in private message.
#26
Hi,

Looks like removealltags is not working in the latest beta

Code:
local all=grp.all()
local gr
for k,i in pairs(all) do
     if(i.name ~= nil) then
       gr= i.address
       grp.removealltags(gr)
     end

Also,  changes to tags on objects via script do not appear in the objects tag without having to refresh the browser.


Thanks,

Roger
#27
Thanks for bug report, Roger, will fix this before the release. Manual refresh is needed because auto-refresh only applies to value changes.


Forum Jump: